Paul Vlug

Paul Vlug studeerde bedrijfseconomie aan de Erasmus Universiteit Rotterdam waar hij zich specialiseerde in de ‘harde’ bedrijfseconomie en bedrijfssociologie. Studie en werk heeft hij altijd gecombineerd onder meer als journalist, onderzoeksassistent, docent bedrijfseconomie en bestuurslid van diverse maatschappelijke organisaties. Met name had hij belangstelling voor de gezondheidszorg en nieuwe woonvormen.

Noud van de Rhee

Noud van de Rhee is thuis in de Nederlandse arbeidsverhoudingen. Als voorzitter van de VVDM, lid van de Federatieraad van de FNV en daarna als bestuurder van FNV Bouw behartigde hij de belangen van werknemers en ontwikkelde sociaal sectorbeleid. Bij FNV Bouw werd Noud vervolgens regiomanager voor Zuid-West Nederland en daarna hoofd.

Herman Leisink

Herman Leisink is actief als adviseur van organisaties en als professioneel onderhandelaar en conflictoplosser. Hij opereert met gemak in verscheidene rollen. Herman is een behendig analyticus, kan complexe processen regisseren en beschikt over een goed vermogen tot verbinden, organiseren en creëren van creatieve oplossingen.

Bertien den Dulk

Bertien den Dulk is coach en trainer in persoonlijke ontwikkeling, leidinggeven en loopbanen. Zij werkt in een breed spectrum van sectoren, variërend van onderwijs, kunst en cultuur tot de industrie.