noud van de rhee

Noud van de Rhee is thuis in de Nederlandse arbeidsverhoudingen. Als voorzitter van de VVDM, lid van de Federatieraad van de FNV en daarna als bestuurder van FNV Bouw behartigde hij de belangen van werknemers en ontwikkelde sociaal sectorbeleid. Bij FNV Bouw werd Noud vervolgens regiomanager voor Zuid-West Nederland en daarna hoofd.

Na een opleiding commerciële economie en marketing (HEAO) heeft hij zich gespecialiseerd in sociaal beleid en processen van organisatieverandering. Hij ontwikkelde een analytische blik en een sterk gevoel voor sociale verhoudingen in complexe situaties waar uiteenlopende belangen om aandacht roepen. Zijn expertise groeide op inhoudelijke thema’s rond arbeidsvoorwaarden en -verhoudingen, sociale contracten en HR beleid, toegepast in processen van organisatieverandering, beleidsontwikkeling en conflictoplossing. De stijl van werken is resultaatgericht, creatief en geeft ruimte voor participatie van betrokkenen.

De stap naar Vlug Adviseurs

In 2005 maakte Noud de overstap naar het advieswerk en versterkte hij het team van Vlug Adviseurs te Rotterdam. Binnen een grote verscheidenheid aan sectoren maakten partijen sindsdien gebruik van zijn expertise waaronder de Bouw- en Houtindustrie, woningcorporaties, vakbeweging, cultuur en podiumkunsten, grafische en media industrie. Opdrachtgevers van Noud zijn sociale partners, bestuurders van vakorganisaties, (cultureel) ondernemers en ondernemingsraden. Voor hen vervult hij de rol van procesbegeleider, deskundige, beleidsontwikkelaar, onderhandelaar of projectleider.

Nevenfuncties:

      • voorzitter Vereniging Hart Muziekschool te Haarlem, per september 2015

                         Lees ook het interview met Cultuurconnectie

 

06 – 51 49 11 55

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

logo linkedin

Cases