herman leisink

Herman Leisink is actief als adviseur van organisaties en als professioneel onderhandelaar en conflictoplosser. Hij opereert met gemak in verscheidene rollen. Herman is een behendig analyticus, kan complexe processen regisseren en beschikt over een goed vermogen tot verbinden, organiseren en creëren van creactieve oplossingen.

Herman werkt in verschillende samenwerkingsverbanden. Hij is partner bij Vlug Adviseurs, verbonden aan hetonderhandelhuis.nl. Opdrachtgevers in uiteenlopende sectoren maken gebruik van zijn expertise. Herman ondersteunt organisaties op strategisch niveau, bijvoorbeeld bij inrichting van structuren en werkwijzes, met besturingsvragen, en ook bij vormgeven van arbeidsverhoudingen en HRM beleid. Hij treedt op als sparringpartner van het management, maar wordt ook gevraagd als onderhandelaar, procesbegeleider of adviseur/trainer medezeggenschap door ondernemingsraden. Een ander specialisme van Herman is het adviseren en coachen van partijen in de woonsector. Daar treedt hij op als procesbegeleider en conflictoplosser ten dienste van verhuurorganisaties en bewonersgroepen.

Herman is inzetbaar als interim manager, als deskundig adviseur en als professioneel onderhandelaar en procesbegeleider. Verder treedt hij regelmatig op als coach en trainer.

Herman kent het bedrijfsleven en arbeidsverhoudingen van binnen uit door zijn jarenlange werk als onderhandelaar en bestuurder vakbonden. Tot medio 2009 was hij voorzitter van de vakbond voor de creatieve industrie, FNV KIEM. Hij heeft uitgebreid bestuurlijke ervaring in verenigingswerk en in sectorinstituties zowel nationaal als internationaal. In zijn woonplaats Amsterdam is hij sinds vele jaren actief betrokken bij projecten in de woonsector. Verder heeft Herman een lange ervaring als trainer, opleider en coach.

Herman is opgeleid in de sociale wetenschappen en heeft daarnaast kwalificaties behaald in de vakgebieden communicatie, management en marketing.

In de afgelopen jaren werkte Herman voor opdrachtgevers in de zorgsector, het onderwijs, de creatieve industrie, in de ambachtseconomie en voor ondernemingsraden en belangengroeperingen.

06 – 24 18 34 66

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

logo linkedin

Cases